I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Eveliina med två i - 11 mars 2013 17:06

Blev en sen kväll igår och tidig morgon idag. x) Kunde inte sova längre än till åtta och var ganska trött och sliten när jag vaknade, usch... Louise sov i alla fall över och gick sen upp och åt choklad- och kokosgröt till frukost. Mättade bra!

Gjorde sen i ordning oss och gick till en vårdcentral och jag fick reda på svaren till blodprovet jag tog för typ en månad sen. Allting såg bra ut. :) 

Gick sen hem, åt lunch och drog sen på stan och har sprungit runt där sen dess typ. ;) Var också på mottagningen för samtal/vägning också. Det gick bra och hade ett ganska bra samtal, fast vågen visade -0,2 kg, så nu blir det nya tag igen. Och jag som tycker det gått ganska bra med maten... Ska få skriva matdagbok den kommande veckan och fylla i ett papper med fördelar/nackdelar med att bli sjuk. Märker faktiskt att jag har svårare att äta tillräckligt på helgerna. Vet inte riktigt varför, kanske att jag tänker att jag inte rör på mig lika mycket då eller nåt. Men mår inte bra utav det så skärpning där!

Shoppade i alla fall en tröja på Gina. :) Ville köpa jeans också, men vågar verkligen inte det nu, osäker på vilken storlek jag ska köpa. :/ Hatar det...

Ska svara på frågestunden, men får se om jag hinner idag! Passa på att fråga när ni har chansen haha! ;)


Jag idag:

     


Tröjan jag köpte: 

 


/E med två i  

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards