I'm on my way to brighter days

Direktlänk till inlägg 26 januari 2013

Vill kunna vara hälsosam och må bra

Av Eveliina med två i - 26 januari 2013 17:14

Hej finisar! 

Hade en härlig sovmorgon i morse och vaknade halv nio rätt utvilad. Mådde bättre på kvällen igår igen. Började dagen med några plättar som jag testade för första gången. Var väl helt okej. Ni hittar recpetet här.

Har börjat kolla runt lite efter nyttiga recept och så och vill så gärna bli hälsosam så att min kropp mår bra genom att äta tillräckligt och nyttigt och träna på en lagom och bra nivå. Som det är just nu mår nog inte min kropp så bra även om jag kanske inte känner av det så jättetydligt...

Men testade ännu en nyttig chokladkaka igår kväll till kvällsmat. Den var riktigt god! ^^ Receptet hittar ni här. Ikväll ska jag testa ännu en grej, hehe. Proteinfluff heter det. Verkar riktigt mumsigt så får se hur det är.

Dagen har gått ganska snabbt utan att jag har hunnit med så mycket. Efter frukost var jag ute och gick en stund och efter lunch drog jag ner på stan och kollade runt där en del. Hittade en bok som jag tror jag ska ha till alla bra recept jag hittar (helt obsessed av det typ haha!). Drog sen hem och har precis ätit middag nu. Det blev fläskfilé med potatis, herte coverts och brunsås. Rätt gott.

Ikväll laddar man också för säsongsstarten av Vampire Diaries!!! Dööör lite! Längtat såå! (Haha, vet, jag är en riktigt nörd! ^^) Men det kommer bli awesome! Annars ska jag väl försöka göra lite grejer som behöver göras, får se.

Ha en mysig lördag!


Chokladkakan igår. Riktigt god var den!

 

Plättarna imorse. Blev inte så jättefina... x)

  


/E med två i

 
 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

26 januari 2013 19:43

Jo jag tränar väl en del just nu, men jag önskar att jag orkade mer. Men det gör jag kanske med tiden:)

Kul att testa på lite nya saker sådär:)
Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Mallan

Mallan

26 januari 2013 20:57

Jag vet inte om det är äs som styr eller om det är den friska delen av dig som vill bli "nyttig". Känns som att det är lite av båda, hoppas jag har fel dock :) För vad är egentligen nyttigt? Se det inte som något påhopp eller så, vill bara inte att du ska komma i några dumma tankar igen.

Tycker du är stark som testar nya grejer, och visst var det inte så farligt? Det är ju dessutom gott att äta något riktigt gott en fredagkväll, precis som alla andra gör. Choklad är ju bland det godaste som finns :)

Sv; Jag förstår din tanke, det känns fel för mig med att säga åt dig att kämpa emot alla tankar när jag själv inte klarar det speciellt bra. Men jag tror man mår bättre själv av att försöka stötta och peppa andra. Jag gläds åt andras framgång, det peppar mig att se att andra klarar något jag tror inte går. Men jag har sett att du klarat det en bra bit på vägen, och vet att du kommer ta dig hela vägen även om det blir tufft. Känn aldrig dig misslyckad, det är nya tag som gäller, för båda två!

Vi kämpar tillsammans, vi är inte ensamma även om det känns så ibland. Nu ger vi järnet och besegrar skiten! Stor kram fina du ♥

http://mallanolsson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lovisa

27 januari 2013 06:48

Nej du, det du beskriver är inte ett sätt att ta hand om sig själv och må bra. Det du beskriver är ett sätt att falla tillbaka i ätstörningar, men du skyddar dig själv och kanske några naiva människor i omgivningen genom att omskriva det till att ta hand om dig och äta nyttigt.

Du har precis kommit hem från behandlingshem och du har kämpat som bara den för att fixa den tiden. Det enda som är nyttigt för dig är att hålla dig kvar på en ok vikt och utmana dina rädslor - men du har redan gått ner i vikt sedan du kom hem och nu har du börjat byta vanliga efterrätter - som du fått kämpa för att kunna äta - till specialiteter som ska vara nyttiga i dina ögon men i själva verket innehåller mycket mindre av det din kropp så förtvivlat behöver.

Försök inte lura dig själv. Möt dina rädslor. Du var på god väg att bli fri, frisk och stark men det här inlägget gör att varningsklockorna dånar!

Eveliina med två i

27 januari 2013 18:00

Åh, blir faktiskt rädd när du skriver så. :( Vill inte att detta ska vara en sjuk grej utan tvärtom. Men kanske är det alldeles för tidigt ännu... Vill verkligen inte tillbaka till allt det sjuka, men har ju en del att jobba med fortfarande tyvärr. Men ska vara försiktig och inte gå för långt med allt det här. Det kanske går över ganska snabbt också, vem vet? Ska i alla fall fortsätta kämpa och INTE låta anorexin ta över mer!

 
Elin

Elin

27 januari 2013 12:53


Mamma är så trött på att jag inte mår bra Har mått så här till och från i drygt fem år. Hon hade hoppats, och förväntat sig, att jag skulle kommit längre än så här.

Ingen press. ICA finns ju kvar med alla sia spännande ingredienser. Baka och laga det du tycker är kul, inget mer än det.
kramar

http://www.uturanorexin.blogg.se

 
Caroline

Caroline

27 januari 2013 16:47

det är svårt att vara hälsomedveten när man fortfarande är sjuk.. på nått sätt... för då så har man ändå förbud.. förstår du hur jag menar??

inte mycket vila.. har massa å plugga å så.. eftersom jag jobbar veckodagarna får de bli extra plugg på helgerna.. kul liv ;)
haft en bra helg?

http://styrkaochhalsa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eveliina med två i - 11 april 2013 22:32

Okej, har äntligen fått ordning på den nya bloggen och testar att fortsätta blogga på nattstad nu då och får se hur jag tycker det är. ;) Hoppas det blir bra och ni vill fortsätta följ mig där!   Klicka här för att komma till den nya bloggen!  ...

Av Eveliina med två i - 11 april 2013 17:33

Dagen har varit okej. Provade nåt nytt till frukost imorse; chia- och havreparfait. Det var riktigt mumsigt. ^^ I skolan jobbade jag på med mitt projektarbete och kommer väl sakta men säkert framåt, fast jag inte är riktigt nöjd med det... Men har ...

Av Eveliina med två i - 10 april 2013 20:21

Hej hopp! Dagen har varit i stort sett bra och har skrattat i skolan som jag inte gjort på väldigt länge. Fick t.o.m. ett sånt där härligt skrattanfall, kändes underbart att få det igen och skratta åt typ ingenting. ^^ Har en hel del fina människor r...

Av Eveliina med två i - 9 april 2013 20:23

Håller på att fixa en ny blogg på både nattstad, blogg.se och devote men kan inte riktigt bestämma mig... x) Fattar inte så mycket av hur CSS och hur man ändrar design så haha... xD Men dagen har varit rätt bra ändå. Sov konstigt i natt och vaknade...

Av Eveliina med två i - 8 april 2013 16:38

Vill och funderar på at byta bloggportal men är osäker på vilka som är bra. Funderar på blogg.se eller nattstad. Några tips och förslag???     /E med två i ...

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards