I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Eveliina med två i - 25 september 2012 17:56

Dagen har varit bättre än igår, men har varit typ jättetrött. 

Fick inte i mig den sista näringsdrycken igår. Hade fullständigt glömt bort tills en personal kom och påminde mig. Hade liksom borstat tänderna och allt. Så satte mig med den och det var totalt stopp, det gick bara inte. Satt med den i mer än en timme och jag fick inte i mig nånting. Det var sjukt jobbigt.

Idag har jag som sagt mått bättre och jag har skött mig som vanligt. Har haft samtal idag med och vi pratade lite om permissionen och så. Nu är det bestämt att jag ska åka fredag efter lunch till söndag middag. Är ganska nervös över hur det kommer att gå. Min motivation är som sagt inte på topp just nu och jag har en del sjuka tankar och så...

Åt lunch i Villan idag också, och det kändes väl sådär och var ganska osäker. Sa inte så mycket liksom och kändes konstigt att vara där. Det blev grönsakspaj, det var gott.

Det blev geishaglass till mellanmål och den var också god. Var ute och gick en sväng förut och testade en ny runda. och sen var vi iväg på ärendetur också. Var på Konsum och köpte ansiktsskrubb och en urgullig liten tvättsvamp, som jag egentligen inte vet vad man ska ha den till eller behöver direkt. xD Köpte den bara för att den var så sööööt! ^^ (Skräll mig att fastna för en sån sak...)

Ikväll blir det att glo på X-factor och sen Svenska Hollywoodfruar. Det blir niiiiiiice!!


Jag idag:


Mina inköp:

   


SÅÅ SÖÖT! ^^ <3

 


Aldrig sett så många svampar förut, så jag var bara tvungen att ta kort på dom, haha.

   


/E med två i  

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards