I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av Eveliina med två i - 11 augusti 2012 22:41

Sorry för ett väldigt sent inlägg! Har inte haft tid att blogga förrän nu, och det tog en evig tid att ladda upp alla bilder!

Men dagen har varit bra idag. Fick dock korvgryta igen till lunch, men misstänkte faktiskt det, eftersom det var ett tag sen vi fick det nu. Jaja. Det gick bra ändå.

Som sagt kom min mamma och syster på besök! Det var så otroligt roligt att se dom igen, det var så längesen! Först gick vi till stranden en stund och satt vid havet och solade och pratade. Sen gick vi tillbaka till kliniken och åt mellanmål. Efter det var jag och min syster lite på mitt rum och snackade och så lite. Sen satte vi oss på balkongen i det uunderbara vädret och spelade kort. Hade det jättekul och jag kände mig som vanligt igen!

Sen var de tvungna att dra sig hemåt. Kändes lite tråkigt. :( Saknar dom redan, men det var kul så länge det varade. Hoppas de kommer snart igen!

Dagen har gått fort och nu ska jag krypa ner i sängen snart. Ska bli skönt att få sova och samla krafter för en ny dag imorrn. Gonatt allihopa!


Min underbara syster  

                                           


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards