I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 2 juli 2012

Av Eveliina med två i - 2 juli 2012 17:08

Då var vägningen och samtalet avslutat för den här gången och det gick väl ganska kasst om jag får säga det själv. Vågen visade -0,8 kg. Inte bra. Inte bra alls. De på mottagningen blev så klart väldigt bekymrade och tog upp det här med Göteborg igen. De frågade vad jag tyckte om det och jag svarade att det förmodligen skulle vara en bra idé, fastän en del av mig protesterade. Då får jag mycket mindre frihet och är instängd i 12 veckor och tvingas äta. Men hjälpen jag får på mottagningen känns inte tillräcklig, så kanske är det enda sättet för mig att bli frisk...

De tyckte samma sak, så imorrn ska de skicka iväg en remiss dit och sen blir jag kallad och sen åker jag dit och så ska de ha ett bedömningssamtal om jag får komma dit eller inte. Blir lite nervös av den där bedömningen. Tänk så är jag inte sjuk nog? Känns inte som om jag är det. Jag har inte så mycket ångest längre, men det beror nog på att jag rör för mycket på mig och kontrollerar ganska mycket, osv. Och jag vet själv inte hur jag ska vända på vikten. Vill verkligen kunna klara av det själv, men jag antar att inte det är tillräckligt... Mår rätt sådär nu faktiskt...


Tumblr_lzgyguah8p1r2uxw3o1_400_large


Var sen på stan med några kompisar en sväng. Vi gjorde inte så mycket, utan pratade mest och gick runt lite och tittade. Men det var trevligt och jag köpte ett schampo som ska hjälpa håret att växa fortare och bli mycket finare. Hoppas det fungerar på mitt mobbade hår, haha.


/E med två i

Av Eveliina med två i - 2 juli 2012 10:29

Sitter här och är rätt så nervös för vikten. Vet att jag har gått ner ännu mer i vikt, och vet inte vad som kommer att hända när de får se det. Är rädd. Men jag ska vara ärlig och säga som det varit; tappade helt enkelt motivationen till att kämpa. Nu är det lite bättre och jag har ätit faktiskt riktigt bra det senaste. Hoppas de inte inför näringsdrycker eller något liknande, men risken är nog rätt så stor... Men får se hur det går.

Har precis ätit mellanmål; två ägg- och ostmackor och ett glas apelsinjuice.


 


/E med två i  



Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards