I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Eveliina med två i - 26 juni 2012 17:32

Nu har man precis käkat middag. Det blev lövbiff med jasminris och ärtor. Helt okej.

Överlevde mötet annars. Det var jobbigt och jag mådde typ illa efter det. Ville inte vara med egentligen, men de ville att jag skulle det eftersom vikten varit som den varit det senaste... Vi pratade om hur det har gått sen jag började behandligen på mottagningen, och min vikt har varit ganska så stabil, både ner och upp. Men vi vet inte hur man ska gå vidare. De föreslog en planerad inläggning i Göteborg i 8-12 veckor. Kände hur mitt hjärta sjönk. Visste inte riktigt vad jag skulle säga, ville bara därifrån. Men sen började jag tänka efter lite. Kanske är det ett bra alternativ trots allt? Vill ju bli frisk och vet inte riktigt hur jag ska bli det som det är just nu. Vet inte hur jag ska ta mig vidare. Får ingen direkt hjälp på mottagningen och ofta känns det som om de kan lika mycket som jag om ätstörningar och behandling för det, och det är inte så mycket... Mötena jag går på ger i stort sett ingenting. Men i Göteborg så är de mycket mer specialiserade på ätstörningar och verkar kunna det bättre och kanske kan de hjälpa mig bättre. Vet inte riktigt vad jag vill. Svårt att säga... Jag gjorde ju liksom mest framsteg när jag vr inlagd, fastän det var bortom mina värsta mardrömmar. Är jag verkligen beredd på att utsätta mig för det igen?

Mamma och pappa verkar vilja att jag ska bli mer noggrann när jag mäter upp mina måltider och verkligen tar de måtten som står och inte lämnar något. Är ganska slarvig med det, men vet inte om jag skulle klara det... Tycker jag äter bra nu. Har skött mig jättebra idag. Vill inte vräka på med äckligt smör på mackan till exempel! Men mamma föreslog att om jag började vara mer noggrann så skulle jag få pengar för varje mål mat som jag avslutar, och hjälpa mig att sprara ihop till en ny dator. Låter lite lockande men vet inte om jag är beredd att göra det... Tror jag skulle börja testa det imorrn. Får väl se hur det går, men har en jobbig känsla i magen...


Life-quote-text-true-typography-favim.com-450938_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 26 juni 2012 12:31

Det är rätt så härligt väder ute nu. Solen skiner och det är hyfsat varmt, till skillnad från igår.  Har inte gjort så mycket denna morgon. Varit ute på promenad och läst typ. Åt lunch nyss och det blev en stor bit av den där jättegoda laxen igen, potatis och tomat. Tror jag har fått en ny favoriträtt.  Skulle kunna käka hur mycket lax som helst känns det som, haha.

Och klantig som jag är så råkade jag cutta mig i fingret när jag skar tomaten. Så det började blöda och fick sätta ett plåster där. Dagens stora drama typ.

Är nervös inför hur mötet senare idag kommer att gå. Hoppas att det går bra men får väl se...


Tumblr_m64ytrocnr1r6qsvfo1_500_large


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards