I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Eveliina med två i - 19 juni 2012 17:29

Har precis kommit hem och käkat middag efter en ganska lång dag av jobb.    Men det gick bra och känns gött att håva in lite kosing.  

Imorrn och på torsdag blir det bara korta dagar, tyvärr. Men, men, hoppas jag får jobba någon mer vecka sen.


Kom hem och tittade i brevlådan och fann mitt pris som jag vann i en tävling på den här bloggen: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se/ . Blev jätteglad!   Kan fortfarande inte fatta att det var jag som vann! Haha, fast jag brukar ha tur med sånt. 


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska bege mig ut på promenad och sen får jag se. Pappa kommer hem från Finland idag också. Han har varit borta i två dagar, och ska jag vara ärlig har det varit ganska skönt. Ingen som liksom kontrollerar och håller på nästan hela tiden, även om det var värre förut. Har gått jättebra med maten ändå liksom. Skött mig i stort sett idag med. Kanske småfuskat lite bara, hehe, men inte så farligt liksom.



Mitt fina pris:

 


/E med två i

Av Eveliina med två i - 19 juni 2012 09:23

Var ute på en skön men blåsig promenad precis. Kände att det behövdes, även om den kanske blev lite längre än vad den borde. Ska käka mellanmål om en stund, och sen bär det av mot jobbet, som börjar vid elva. Får se vad jag får göra idag.

Slutar vid fem så bloggar mer efter det. Kram.


   



/E med två i  

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards