I'm on my way to brighter days

Alla inlägg den 14 april 2012

Av Eveliina med två i - 14 april 2012 19:39

Har inte hänt mycket alls i dag, utan den har bara flytit på typ. Har varit underbart väder, så har hunnit sola lite grann.   Det gillar vi! (Y) Hoppas att det håller i sig.

Annars har man även tagit promenader i det vackra vädret och spelat lite COD med syrran min. Har precis tagit en lång och skön dusch och ska käka kvällsmat om en stund, och efter laddar man med Vampire Diaries, som jag missade igår.    


Har mått ganska bra, om man säger så, på sistone, och det går mycket lättare att äta, även fast jag egentligen inte vill eller tycker att jag behöver göra det 24/7. Men vill som sagt få tillbaka mitt liv, så jag kan vara med kompisar och hitta på saker, utan att behöva tänka på måltider och mattider att passa. Frågan är bara hur lång tid det kommer att ta... Alla kommer väl hinna tröttna på mig innan dess, haha. Är själv väldigt trött på alltsammans. Man allt känns som sagt mycket lättare nu.


Tumblr_m1b4ehoqrk1qmawi6o1_500_large


Hoppas alla har en fortsatt chillidill helg.   

Av Eveliina med två i - 14 april 2012 11:51

Det blev en riktigt lyckad avslutning på dagen igår.  Var på Tibros isshow "World on Ice" med underbara Anna, som det var grymt längesen jag såg.  Hade en rolig stund tillsammans och showen var jättebra. Alla var grymt duktiga! Kände inte direkt av att det var fredag den 13:de.  


Nu i helgen har jag inte direkt planerat att göra något speciellt, så får väl se vad som händer. Hoppas alla får en trevlig helg i alla fall! Bloggar mer sen!


Uploading some pics from yesterday:

(Bilderna är väl inte de bästa direkt. Glömde kameran så fick ta med mobile, hehe..)

                                                           


/Kramar E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards