I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under november 2012

Av Eveliina med två i - 9 november 2012 18:43

Tjolahopp! Dagen började sådär men slutade riktigt bra ändå :)

Imorse skulle vi i Villan ha åkt på en utflykt, men den blev inställd och alla var grymt besvikna. :( Hade samtal också och det gick väl okej.

Sen föreslog Mia att vi skulle åka till stan istället, så efter lunch gjorde vi oss fina och drog. :)

Vi gick runt en del i affärer, fotade, pratade och hade det jättetrevligt! Vi satte oss ner på ett café och jag tog en hallonsmoothie som var supergod! ^^ 

Efter en lååång men jättebra dag kom vi tillbaka till Capio, dock lite försenade till middagen, men det gjorde inget.

Ikväll händer nog inte så mycket utan ska nog bara se på X-factor eller nåt. Blir mys! :) Har mått mycket bättre idag, har känts skönt att komma ut lite och göra nånting kul! Kände att jag behövde det efter den här veckan! Tack för dagen världens finaste Mia!  

Have a nice weekend everybody!   

 

                                                                     


/E med två i          

Av Eveliina med två i - 9 november 2012 10:00


Hör du mig skratta,

Ser du mig le?

Tro inte att jag mår bättre för det.

 

Ser du mig växa,

Se rundare ut?

Tro inte bara att min ångest är slut.

 

För allting finns kvar.

Min ilska och gråt.

Den kan inte kilorna göra något åt!

 

(inte min dikt)


/E med två i

Av Eveliina med två i - 8 november 2012 17:28

Gokväll kära läsare!

Idag har det inte hänt lika mycket som föregående dagar, men måendet har ändå varit sådär och har en del oro och ångest som ligger och gnager lite i bakgrunden hela tiden. Känns som om jag aldrig får riktigt någon ro i varken kropp eller själ.

I morse gjorde jag inte så mycket fram till lunch. Idag blev det broccolisoppa till lunch och daimtårta till efterrätt. Det var gott.

Sen var jag på sjukgymnastik igen och efter mellanmålet var jag ute och gick en sväng. Har varit ganska härligt ute idag och inte så fasligt kallt. Skönt.

Har fått reda på en del planering inför framtiden, men skriver mer om den senare, då det är mer säkert och så.

Känner mig så extremt mätt nu efter middagen. Har jag känt mig i stort sett hela dagen och det är jobbigt. Man är liksom äckligt mätt så det är obehagligt och det känns nästan som om man bara ska fortsätta växa och växa tills man exploderar eller nåt... Men det är bara att fortsätta äta och så. Men känner verkligen hur jag går upp i vikt igen...


 


En söt misse jag såg idag som strök omkring här.

 



/E med två i

Av Eveliina med två i - 7 november 2012 17:49

Har varit en dag med många känslor och man känner sig nästan utmattad nu. Dagen har helt enkelt varit väldigt rörig.

Gjorde frukosten och det gick ganska bra i alla fall. Vid tio hade jag äntligen samtal och fick reda på vikten. Hade gått ner, som jag misstänkt. Hela 1 kg t.o.m Blev rätt chockad!! Men ligger fortfarande över bmi 20, vilket är bra, men jag är rädd att jag kommer gå upp allt, plus lite till nästa vecka igen... 

Samtalet i sig var sådär, kändes inte så jättebra...

Efter lunch var det sjukgymnastik och till mellis idag fick vi kladdkakemuffins. Den var god, men jag har verkligen märkt att jag inte är så mycket för sötsaker och godis längre, känns ganska skönt faktiskt. När jag blev inlgad förra året och skulle komma igång att äta igen kommer jag ihåg hur rädd jag var för att få tillbaka mitt sötsug som jag hade vant av mig då. Men där ser man att det inte alls behöver bli så, bara ännu en sån där dum rädsla och lögn som ätstörningen säger åt en.

Efter mellanmålet var jag och en till ute och gick. Hu, vilket väder det har varit idag! Bara massa regn och rusk!

Nu sitter jag här efter middagen och är väl på sådär humör. Är trött och har en del ångest och känner mig lite depp. Har märkt att det tagit ganska mycket energi dom här dagarna jag varit här med alla känslor och så. Känts som om man varit igång hela tiden på högvarv och helspänn.

Ibland kan jag känna mig så ensam, fast jag vet att jag har en massa fina människor runt omkring mig som jag vet finns där för mig. Är bara så rädd att bli utanför, finns typ inget värre nästan. Tänk så vaknar alla upp en dag och inser vilket tråkig person jag egentligen är...

Usch, har haft en slags oro inom mig hela dagen idag! Ibland undrar jag om jag kommer vara gladare utan anorexin. Känner mig inte direkt gladare, fast jag har gått upp i vikt och så. Men det kanske kommer, gäller bara att hänga kvar och ge livet utan en ätstörning en chans. Än är jag ju inte där!


247636_303637106417835_664020651_n_large


Tumblr_mbww8owwec1r5lq1ho1_500_large


408809_494238790593982_1718160679_n_large


557170_409948839064847_1345591258_n_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 6 november 2012 18:52

Sov sådär i min nya säng i natt. Kallt som attan i rummet, brrr! :s Tog upp min filt från källaren så det ska nog gå bättre ikväll. ;)

Har känts bra idag faktiskt, vilket är skönt. Är så roligt att vara med alla här och få ett sånt mottagande! Ni är bara för underbara! 

Började dagen med vikt, men det var ingen som hade sagt nåt först så det var lite nära att det inte blev av... Men tittade inte på vågen, ville inte.

Till lunch blev det köttfärspaj, mmm! Efter lunch började jag och en annan baka bröd. Blev lite ogräddat, men jag tror det blir gott ändå! Till mellanmål blev det hallon- och jordgubbssmoothie. Också jättegott! ^^ Älskar smoothie!

Efter mellis var jag och en annan ute och gick och sen var det dags för mig att laga middagen. Gjorde havsgryta med potatis. Blev väl okej, fast det var lite rörigt, haha. ;)

Skulle haft samtal idag, men det blev visst inte så. Jaja.

Har sen chillat resten av dagen typ. Känns som jag har sprungit runt över hela Capio idag och gjort massa saker, haha. x)



Sconesbakningen igår:


Pumpan har några tjejer här gjort, visst blev den söt? ^^

   


/E med två i

Av Eveliina med två i - 5 november 2012 19:02

Kändes ganska vemodigt att lämna hemmet förut idag, och jag stod en stund och bara tittade in i tystanden. Åkte sen till stationen och tog tåget. Tågresan gick jättebra och jag kom med ett tidigare tåg från Göteborg t.o.m och tänkte att vad skönt att komma lite tidigare och inte mitt i middagen. Men sen när jag skulle ta bussen från Varbergs station så var den försenad, jag såg en annan buss och gick fram till den och frågade om den gick till Capio, men så ser jag den bussen jag skulle ha tagit åka förbi... Man bara kul...! Så kom ändå inte tidigare, klantiga jag. -.-' Jaja, fick vänta på nästa.

När jag kom fram var det kramkalas, såå kul att se alla här igen! Saknat dem så! Men det känns ändå nervöst och lite oroligt att vara här. Vet inte vad som kommer att hända nu eller hur vikten kommer att vara. Senast jag vägde mig var ju för två veckor sen... Usch, ska ändå inte titta på vågen! Känns lite konstigt att vara tillbaka. Det känns som om det var ett tag sen jag var här, men samtidigt inte. Skumt.

När jag kom tillbaka så var det ju SJÄLVKLART KORVGRYTA till middag... Kunde inte tro det var sant! Varfööööööör?? -.-'

Har fått ett nytt rum nu i Villan. Ska sova i ett dubbelrum så jag kommer få dela med någon sen. Hade hellre velat ha mitt förra pytterum. :c

Nu ikväll ska jag och en till baka scones och sen blir det väl bara att försöka landa här igen. Imorrn väntar samtal och så. Nervöööööst! Hoppas jag kan sova i natt.


Me today:


My new room:

 


My bed:

 


/E med två i  

Av Eveliina med två i - 5 november 2012 11:05

Jag är så jävla rädd och orolig just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra... Är rädd för vad som kommer att hända när jag kommer tillbaka. Skäms så för att jag inte skött mig som jag ska. Känner mig så jävla kass och dum! Idiot! Vill inte bli utslängd eller nåt! Är bara så rädd...

 

891863_large

 

3-hot-art-bampw-favim.com-532241_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 5 november 2012 09:21

Det blev ett ganska bra avslut på veckan igår. Efter middagen gick jag till Cornelia och kolla lite film och Solsidan. Och vet ni vad? JAG KÖPTE OCH ÅT MARABOUCHOKLAD!!!! Var minst ett år sen jag åt det och älskade det förr i tiden (var verkligen en chokladoman). Har inte vågat köpa det - förrän nu! Okej att det bara var en liten men jag köpte den och åt den i alla fall! Ett ganska stort steg för mig! Och visst smakade den gott, men det var väl inte riktigt som förr i tiden. Men kändes ändå bra efteråt utan ångest.


         


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards