I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under juli 2012

Av Eveliina med två i - 2 juli 2012 17:08

Då var vägningen och samtalet avslutat för den här gången och det gick väl ganska kasst om jag får säga det själv. Vågen visade -0,8 kg. Inte bra. Inte bra alls. De på mottagningen blev så klart väldigt bekymrade och tog upp det här med Göteborg igen. De frågade vad jag tyckte om det och jag svarade att det förmodligen skulle vara en bra idé, fastän en del av mig protesterade. Då får jag mycket mindre frihet och är instängd i 12 veckor och tvingas äta. Men hjälpen jag får på mottagningen känns inte tillräcklig, så kanske är det enda sättet för mig att bli frisk...

De tyckte samma sak, så imorrn ska de skicka iväg en remiss dit och sen blir jag kallad och sen åker jag dit och så ska de ha ett bedömningssamtal om jag får komma dit eller inte. Blir lite nervös av den där bedömningen. Tänk så är jag inte sjuk nog? Känns inte som om jag är det. Jag har inte så mycket ångest längre, men det beror nog på att jag rör för mycket på mig och kontrollerar ganska mycket, osv. Och jag vet själv inte hur jag ska vända på vikten. Vill verkligen kunna klara av det själv, men jag antar att inte det är tillräckligt... Mår rätt sådär nu faktiskt...


Tumblr_lzgyguah8p1r2uxw3o1_400_large


Var sen på stan med några kompisar en sväng. Vi gjorde inte så mycket, utan pratade mest och gick runt lite och tittade. Men det var trevligt och jag köpte ett schampo som ska hjälpa håret att växa fortare och bli mycket finare. Hoppas det fungerar på mitt mobbade hår, haha.


/E med två i

Av Eveliina med två i - 2 juli 2012 10:29

Sitter här och är rätt så nervös för vikten. Vet att jag har gått ner ännu mer i vikt, och vet inte vad som kommer att hända när de får se det. Är rädd. Men jag ska vara ärlig och säga som det varit; tappade helt enkelt motivationen till att kämpa. Nu är det lite bättre och jag har ätit faktiskt riktigt bra det senaste. Hoppas de inte inför näringsdrycker eller något liknande, men risken är nog rätt så stor... Men får se hur det går.

Har precis ätit mellanmål; två ägg- och ostmackor och ett glas apelsinjuice.


 


/E med två i  



Av Eveliina med två i - 1 juli 2012 17:47

Har inte gjort så mycket idag. Har typ bara ätit och rört på mig, haha. Den ena är bra och det andra är väl mindre bra. Men har skött rätt okej med maten idag faktiskt. Mamma har infört ett sånt system för att peppa mig att äta upp allt vid måltiderna, att jag ska få 50 spänn för varje helt avslutat mål och 500 om jag lyckas med alla måltiderna under en dag. Har än så länge inte lyckats göra det men har gjort det vid vissa måltider i alla fall. ^^ Haha, ser ut som det kommer bli dyrt för henne!


Ikväll ska jag i alla fall bara chilla och ta det lugnt, förmodligen med en bok eller en film och lägga mig rätt så tidigt. Har varit så sena nätter det senaste och tidiga mornar, så behöver nog ta igen lite sömn.

Är nervös för imorrn, då det är dags för ännu en invägning och samtal. Är rädd att vikten pekar ännu mer neråt, vilket jag tyvärr misstänker att den kommer att göra. Undrar vad som händer då. Vet inte om jag vill veta. Men får se hur det går. 

Ha en mysig söndagskväll allihopa!


269329_243061942462903_535820935_n_large


553122_243062115796219_1254935587_n_large


Tumblr_m42hdd3i9c1rw7nujo1_500_large


/E med två i

Av Eveliina med två i - 1 juli 2012 10:19

Jätteledsen för dålig uppdaterin, men har helt enkelt inte haft tid att blogga.  

I fredags hade jag som sagt filmkväll med en kompis och vi var uppe till typ två-ett och hade jättekul oh pratade en massa. Sov grymt dåligt den natten, vet inte varför.

Igår vaknade jag vid typ åtta men var ändå rätt pigg ändå, haha. Åt frukost, var ute och gik en runda, och väntade på att hon skulle vakna.

När hon hade vaknat och vi ätit och gjort oss lite i ordning visste vi inte vad vi skulle hitta på riktigt, så vi drog till stan igen och tittade. Hittade inget direkt, men hade det jättetrevligt ändå.

Sen drog vi hem till mig igen och såg på film.

Vi ville sen hitta på något på kvällen, så vi drog till en annan kompis en liten stund, innan vi drog till ett annat gäng och hade filmkväll med dom, haha. Det var jättekul och mysigt.   Kom hem vid typ ett eller nåt sånt där och vaknade vid sju. Usch! Men känner mig inte så trött ändå.


   


Var ute och gick en lång runda i morse och pappa kom på mig med att gå en del extra. Han frågade vad jag hade gjort ute så länge och typ om jag hade varit ute och sprungit eller så. Skit också! Hoppas han inte börjar bevaka mig mer nu. Han kom också på mig igår med att hoppa över ett mellanmål. Har inte skött mig sådär jättebra med maten och så. Mår sådär och har bara ingen lust att äta. Vill bara kunna träna och röra på mig utan att göra det i smyg, kunna äta normalt, när och hur mycket jag vill. Vet inte riktigt hur jag ska klara det här. Är rädd för framtiden, vad som kommer att hända. Är rädd för att gå ner mer i vikt, är ännu mer rädd för att gå upp. Varför ska jag ha den här sjukdomen? Varför ska jag ha alla dessa jobbiga tankar och tvång? Varför kan jag inte bara vara normal? Jag var ju det en gång i tiden. Det känns som om det var så längesen att jag inte minns hur man är det längre. Kommer jag någonsin att bli det igen? Kommer jag någonsin att bli fri?


/E med två i

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards