I'm on my way to brighter days

Alla inlägg under februari 2012

Av Eveliina med två i - 17 februari 2012 08:45

Är jätteglad över att jag gick på det där mötet igår. Det var hur bra som helst att man nästan trodde att allt de sa inte kune vara sant! Vore ascoolt att åka till Japan och studera och bo där och lära sig språket och så. Rekommenderar verkligen det mötet! Skitbra information! Är så nöjd med dagen!


Här är länken igen till deras hemsida: http://gogonihon.com/sv/studera-japanska-utomlands-i-japan 



Hann shoppa lite innan och efter mötet. Det blev tre toppar, en från Rut m.fl och två från Cubus som bara kostade 29 :-/st! Var bara tvungen att köpa dem då!    


PRICE OMG TEE<br/><strong>99</strong> SEK | €9.95

Köpte den vita av dem (Rut m.fl)   


   

Lite halvkassa bilder på de andra två topparna som jag köpte på Cubus.


/Kram E med två i





Av Eveliina med två i - 16 februari 2012 11:28

Idag bär det av till Göteborg! Ska på informationsmöte om att studerra och bo i JAPAN! Ska bli jättekul att lyssna på det och det skulle vara ashäftigt att åka till Japan som utbytesstudent eller något. Japan in my  !

Ska åka dit med min pappa och innan mötes ska vi maybe go and shopping in Göteborg a little. Niiice!   Blir nog en bra dag det här!


Länk till de som anordnat mötet: http://gogonihon.com/sv/studera-japanska-utomlands-i-japan 


/Kramisar E med två i


Av Eveliina med två i - 15 februari 2012 17:58

Vägde mig alltså idag på sjukhuset och blev minst sagt förvånad. Jag hade GÅTT NER i vikt, vilket jag trodde att det fanns någon som helst chans att det skulle inträffa...! Fick sen dåligt samvete för att jag smygtränat en del och visste vad detta innebar... de skulle öka på mitt kaloriintag! Så imorrn börjar jag med ett nytt matprogram men några små förändringar, vilket jag absolut inte ville skulle hända. Kan inte fatta hur jag kan ha gått ner så... Berättade att jag hade "tränat" en del för en som jobbar där som sedan berättade för pappa. Ingen av dom var arga eller så men jag antar väl att det kommer att skärpas till mer hemma. Inte så kul... Dog lite idag med andra ord.



/E med två i

Av Eveliina med två i - 14 februari 2012 09:55

Ingen har väl direkt missat att det är Alla hjärtans dag idag... eller i mitt fall Alla forever alones dag. Här sitter man som singel och tycker att den här dagen är helr onödig. Får fira med familjen eller något om det nu är något att fira direkt.  Jaja, hoppas alla söta kärlekspar har en bra dag i alla fall.  


 


I mitt fall.... x)


  Puss och kram allihopa  

/E med två i


  

Av Eveliina med två i - 13 februari 2012 18:03

Inte hänt mycket alls idag och har haft ganska tråkigt och varit rastlös (som vanligt). Borde egentligen göra läxor och försöka komma ikapp något nu under lovet, men kan inte koncentrera mig ordentligt och orkar bara inte. Gaaah! Börjar typ bli trött på att bara vara hemma!

Hade jättetrevligt med mormor och morfar igår och var glad att dom ville komma. Här är en bild på grejer jag fick på min namnsdag igår:


 


  Jag idag; fet och ful...


/E med två i

Av Eveliina med två i - 12 februari 2012 12:35

Idag har man alltså namnsdag fast jag stavas med två i.   Mormor och morfar kommer hit på besök och ska fira mig lite grann. Det ska bli trevligt att få träffa dom igen, vilket inte sker så jätteofta utan bara vid typ speciella tillfällen.


Har varit en sväng förbi ishallen och var med Anna igen.   Det är jättefint väder ute just nu med skinande sol som nästan värmer! Längtar efter våren som jag hoppas kommer snart! 


 


Ha det gött! Kram!

/EVELIINA med två i  

Av Eveliina med två i - 11 februari 2012 15:26

Det var superkul att träffa Anna igen, även om det bara blev korta stunder (för att jag behövde åka hem och äta -.-').   Fick försenade supersöta julklappar av henne, ett örngott och en handduk. Tack gumman!    


 

Presenterna från Anna.  


Nu till en annan sak: Blir bara så TRÖTT på alla löjliga regler som jag måste hålla. Att ha en timmas vila efter avslutat huvudmål, att jag måste klä mig varmt, att ta det så jobbigt lugnt! Fick inte ens dammsuga av mamma för att hon säger att det är för ansträngande! Trodde jag skulle explodera! Hatar alla dessa regler och känna mig så instängd och som om jag inte har något att säga till om! Man kan lägga upp för mycket mat på tallriken men jag kan inte säga något! Otroligt frustrerande! Hatar det här! Vill bara kunna springa ifrån allting, göra som jag vill! Varför ska allting vara så svårt??


/E med två i

Av Eveliina med två i - 11 februari 2012 09:25

Godmorgon! Ingen sovmorgon för mig inte. Måste gå upp klockan åtta för att äta frukost. Suck. 

Ska dra till ishallen idag och träffa Anna som jag inte sett på evigheter! Ska bli kul!  


Är typ rastlös hela tiden för att jag måste sitta still typ hela tiden. Riktigt jobbigt faktiskt! Mår dåligt av att jag inte rör på mig så mycket.  Andra skulle väl tycka det här var värsta drömläget, att bara behöva äta och vila, men för mig är det som en mardörm som jag bara väntar på att jag ska vakna upp från. Hatar min äckligt feta kropp och vill ha tillbaka den som den var innan jag lades in. Blir bara så trött på allting....


Ikväll är det ju melodifestivalen.  Tycker att det är riktigt mysigt att titta på det, även om låtarna (som förra veckan) är hemska. Får väl hoppas att det kommer bättre låtar ikväll då. 




/E me två i    

Presentation


Hej! Jag är en tjej som skriver om mitt liv, vad som sker i det, tankar och funderingar, osv, men främst om min kamp mot anorexin. Hoppas du hittar nånting i min blogg som intresserar dig och stannar! Puss!

Gratis-trafik.se

Mejla mig!

eveliina.uimonen@hotmail.se

Instagram

Eveloinen

Weheartit

Fråga mig

38 besvarade frågor

Besöksräknare

Stöttningsgrupper på facebook för äs!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Bloggar

Länkar

Besöksstatistik

Övrigt


Skapa flashcards